Esplendor Costaner: Retir de Luxe a la Costa Dorada, Tarragona

preu
748.000 €
mida
164 m²
Habitacions
4
Banys
3

Benvinguts a la casa dels vostres somnis a la impressionant zona costanera de la Costa Daurada, Tarragona! Aquesta propietat excepcional exhibeix una distribució encisadora i característiques de luxe que us deixaran impressionats. Des dels exteriors impressionants fins als interiors meticulosament dissenyats, cada element d'aquesta casa ha estat elaborat amb cura per proporcionar el màxim confort i sofisticació.

Els sostres d'aquesta esplèndida residència presenten sostres invertits no transitables amb acabats de graveta, combinant la practicitat amb l'atractiu visual. El sostre de la terrassa del primer pis compta amb una superfície de fusta tecnològica, fusionant de manera perfecta la natura amb un disseny contemporani.

La fusteria i les finestres exteriors d'aquest habitatge són realment notables, amb perfils d'alumini lacats amb trencament de pont tèrmic per millorar l'eficiència energètica. El vidre de baixa emissivitat amb control solar assegura un ambient serè i confortable per viure. Les finestres basculants i oscil·lobatents a les habitacions i cuines, juntament amb les portes correderes balconeres en les àrees de menjador i sala d'estar, connecten perfectament els espais interiors i exteriors. Les persianes de lames d'alumini motoritzades amb aïllament injectat ofereixen privacitat i permeten controlar la llum natural.

Internament, les parets i els sostres estan decorats amb pladur i pintats en un acabat llis mat, creant una atmosfera tranquil·la. La paret de la cuina està revestida de NEOLITH, a joc amb la sobretaula de la cuina, per obtenir una aparença fluida i sofisticada. Els banys exhibeixen rajoles rectificades de luxe de PORCELANOSA, amb parets texturades que aporten un toc modern a l'experiència de bany. Els sostres suspesos dels banys estan formats per làmines d'alumini lacades amb aïllament acústic.

La fusteria interior d'aquesta casa és excepcional, destacant per una porta d'entrada reforçada que garanteix la seguretat. Les portes interiors lacades en blanc amb ferramentes d'acer inoxidable aporten un toc contemporani. Els armaris encastats lacats en blanc ofereixen un ampli espai d'emmagatzematge, amb prestatgeries, barres de penjar i un acabat tèxtil a l'interior.

La cuina és un paradís per als amants de la cuina, equipada amb electrodomèstics de primera qualitat i elegants armaris de la reconeguda gamma antihuellas de Santos. Cuirà serà un plaer amb el forn, el microones, la placa d'inducció, el rentaplats integrat, el combi integrat i la campana extractora de sostre amb il·luminació LED.

Aquesta residència està equipada amb instal·lacions d'última generació per optimitzar el confort i la comoditat. Els sistemes d'aire condicionat i calefacció garanteixen un ambient agradable durant tot l'any. Els sistemes de fontaneria i sanejament utilitzen materials de alta qualitat per aconseguir eficiència i tranquil·litat. Un sistema elèctric avançat que incorpora panells fotovoltaics i un sistema de telecomunicacions garanteix una connexió perfecta. El sistema d'automatització, amb un panell de control a la sala d'estar i les habitacions, permet gestionar fàcilment les persianes, la calefacció i la il·luminació.

Per al gaudi a l'aire lliure, la propietat ofereix jardins privats amb gespa verda exuberant, camins de graveta i una plataforma de fusta tecnològica. La piscina exterior, acabada amb rajoles prefabricades de BREINCO, proporciona un refugi refrescant. L'àrea comuna inclou una piscina més gran, jardins paisatgístics i gavions decoratius de pedra seca, creant una sensació de serenitat i comunitat.

Situada a la zona altament desitjada de la Costa Daurada de Tarragona, aquesta residència amb quatre habitacions i tres banys us situa enmig de la bellesa natural, la cultura vibrant i les infinites oportunitats recreatives. Ja sigui que prefereixi relaxar-se a la piscina, explorar la impressionant costa o gaudir de la cuina i l'entreteniment locals, aquesta propietat serveix com a base perfecta per crear records inoblidables.

Cada aspecte d'aquesta residència irradia luxe i refinament, des dels exteriors fins als acabats interiors. Amb la seva ubicació excepcional, disseny impecable i comoditats modernes, aquesta propietat ofereix l'oportunitat d'abraçar un estil de vida caracteritzat per l'elegància, el confort i el lleure. No perdeu l'oportunitat de fer vostre aquest extraordinari santuari costaner i crear records duradors a la Costa Daurada, Tarragona.

Característiques de la propietat

piscina
aire condicionat
parking
armaris encastats
Certificat energètic
  • A (92-100)
  • B (81-91)
  • C (69-80)
  • D (55-68)
  • E (39-54)
  • F (21-38)
  • G (1-20)

Cerques relacionades

Sol·liciti més informació
Ref.2635

Propietats similars

Casa 4 Habitacions, Jardí, Piscina, Complex de Golf | Salou, Tarragona

Casa 4 Habitacions, Jardí, Piscina, Complex de Golf | Salou, Tarragona

Salou
Viu l'esplendor de la teva residència ideal a l'encantadora regió costanera de la Costa Daurada, Tarragona! Prepareu-vos per deixar-vos captivar per aquesta propietat extraordinària, que mostra un disseny acollidor i característiques luxoses. Des dels impressionants exteriors fins als interiors amb un disseny exquisit, tots els aspectes d'aquesta casa s'han dissenyat meticulosament per oferir el màxim nivell de comoditat i elegància.Introduïu l'atractiu captivador dels sostres en aquesta magnífica residència, amb dissenys invertits únics amb acabats de grava encantadors, que combinen perfectament funcionalitat i atractiu visual. El terrat de la terrassa del primer pis afegeix un toc contemporani amb la seva superfície de fusta tecnològicament avançada, combinant harmònicament la natura amb el disseny modern.Prepareu-vos per sorprendre's per la fusta fina i les finestres exteriors d'aquesta residència. Els marcs d'alumini lacat amb trencament del pont tèrmic milloren l'eficiència energètica, mentre que el vidre de baixa emissivitat amb control solar garanteix un ambient de vida serè i acollidor. Les finestres inclinables i giratòries a les habitacions i les cuines, juntament amb les portes corredisses del balcó a les zones d'estar i menjador, connecten sense esforç l'interior amb l'exterior. Les persianes motoritzades d'alumini amb aïllament injectat proporcionen privadesa i permeten un fàcil control de la llum natural.Entra en un ambient tranquil dins de les parets i els sostres adornats amb plaques de guix i pintats amb un acabat mat suau, creant una atmosfera serena. La paret de la cuina està elegantment revestida de NEOLITH, que coincideix amb el taulell de la cuina per obtenir un aspecte impecable i sofisticat. Les rajoles rectificades de luxe de PORCELANOSA adornen els banys, amb parets amb textura que aporten un toc modern a l'experiència de bany. Els sostres suspesos dels banys consisteixen en làmines d'alumini lacat amb aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta residència és realment excepcional, destacada per la porta d'entrada reforçada que garanteix la màxima seguretat. Les portes interiors lacades en blanc amb maquinari d'acer inoxidable afegeixen un toc contemporani. Els armaris integrats lacats en blanc ofereixen un espai d'emmagatzematge abundant, complet amb prestatges, baranes penjants i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un refugi culinari, equipat amb electrodomèstics d'avantguarda i armaris elegants de la reconeguda gamma anti-empremtes digitals de Santos. Submergeix-te en l'alegria de cuinar amb el forn d'última generació, el microones, la placa d'inducció, el rentavaixelles integrat, la nevera-congelador integrat i el ventilador extractor de sostre amb il·luminació LED.
43 164 m²
748.000 €
Casa de somni de luxe a Costa Dorada, Tarragona

Casa de somni de luxe a Costa Dorada, Tarragona

Salou
Us donem la benvinguda a la vostra casa de somnis a la impressionant zona costanera de Costa Dorada, Tarragona. Aquesta propietat increïble presenta una distribució encantadora i unes característiques de luxe que us deixaran sorprenents. Des dels exteriors impressionants fins a l'interior dissenyat minuciosos, tots els detalls d'aquesta casa s'han preparat acuradament per oferir -vos la màxima comoditat i sofisticació.Les teulades d'aquesta magnífica residència tenen un disseny invertit i no accessible, amb acabats de grava, que combinen la funcionalitat visual i l'atracció. La terrassa del primer pis té un sòl de fusta tecnològica que fusiona perfectament la natura amb el disseny contemporani.La fusteria i les finestres exteriors d'aquesta casa són realment notables, amb marcs d'alumini lacat i trencament del pont tèrmic per millorar l'eficiència energètica. El vidre de baixa emissivitat amb control solar garanteix un entorn tranquil i còmode. Les finestres oscillobatients de les habitacions i les cuines, juntament amb les portes corredisses del balcó a les zones de ser i menjador, connecten amb fluïdesa els espais interiors i exteriors. Les persianes enrotllades d'alumini motoritzades amb aïllament injectat proporcionen privadesa i permeten controlar la llum natural.A l'interior, les parets i els sostres estan decorats amb tauler de guix i pintats en un suau acabat mat, creant una atmosfera serena. La paret de la cuina està coberta de neolith, en sintonia amb el taulell de la cuina per aconseguir un aspecte perfecte i sofisticat. Els banys presenten unes rajoles rectificades de porcellana de luxe, amb parets amb textura que aporten un toc modern a l'experiència del bany. Els sostres suspesos dels banys estan compostos per fulls d'alumini laca amb aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta casa és excepcional, amb una porta d'entrada reforçada que garanteix la seguretat. Les portes interiors blanques amb maquinari d'acer inoxidable afegeixen un toc contemporani. Malgrat en blanc, les multituds ofereixen un ampli espai d'emmagatzematge amb prestatges, barres penjades i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un paradís per als aficionats a la cuina, equipat amb electrodomèstics d'última generació i elegants armaris de la coneguda gamma anti-Huellas de Santos. La cuina serà un plaer amb el forn, el microones, els hobles d'inducció, el rentaplats integrats, el bloquejador de nevera integrat i la campana d'extractor de sostre amb il·luminació LED.Aquesta residència està equipada amb instal·lacions d'avantguarda per optimitzar la comoditat i la comoditat. Els sistemes de climatització i calefacció garanteixen una atmosfera agradable durant tot l'any. Els sistemes de fontaneria i sanejament utilitzen materials d'alta qualitat per aconseguir eficiència i tranquil·litat. Un sistema elèctric avançat que incorpora panells fotovoltaics i un sistema de telecomunicacions garanteix la connectivitat de fluids. El sistema d'automatització, amb un tauler de control a la sala d'estar i a les habitacions, permet gestionar fàcilment les persianes, la calefacció i la il·luminació.Per gaudir a l'aire lliure, la propietat ofereix jardins privats amb exuberants céspedes de color verd, carreteres de grava i una terrassa tecnològica de fusta. La piscina exterior, acabada amb rajoles prefabrades de Breinco, proporciona un refugi rejovenidor. La zona de la comunitat té una piscina més gran, jardins de paisatge i gavions decoratius de pedra, promovent una sensació de serenitat i comunitat.Situada a la cobejada regió de Costa Dorada a Tarragona, aquesta residència de quatre habitacions i tres banys us situa enmig d'una bellesa natural, una cultura vibrant i infinites oportunitats de recreació. Tant si preferiu relaxar -vos al costat de la piscina, explorar la costa impressionant o gaudir de la gastronomia i l'entreteniment locals, aquesta propietat serveix com a lloc perfecte per crear records inoblidables.Tots els aspectes d'aquesta residència emanen luxe i perfeccionament, des de l'exterior fins als acabats interiors. Amb la seva ubicació excepcional, el disseny impecable i les comoditats modernes, aquesta propietat ofereix l'oportunitat d'abraçar un estil de vida caracteritzat per l'elegància, la comoditat i l'oci. No us perdeu l'oportunitat de convertir aquest extraordinari santuari costaner a casa vostra i crear records duradors a Costa Dorada, Tarragona.
43 164 m²
748.000 €
Küsteneleganz neu definiert: Umarmen Sie Luxusleben in Costa Dorada, Tarragona!

Küsteneleganz neu definiert: Umarmen Sie Luxusleben in Costa Dorada, Tarragona!

Salou
Lebe den ultimativen Küstenlebensstil in deinem Traumhaus in Costa Dorada, Tarragona!Bereiten Sie sich darauf vor, von dieser bemerkenswerten Eigenschaft fasziniert zu sein und sich mit einem tadellosen Layout und luxuriösen Merkmalen zu befassen. Von den atemberaubenden Äußeren bis zu den akribisch gestalteten Innenräumen wurde jedes Detail dieser Residenz sorgfältig gefertigt, um beispiellose Komfort und Raffinesse zu bieten.Tauchen Sie in den bezaubernden Reiz der Dächer dieses großartigen Wohnsitzes ein und weisen charmante nicht zugängliche, invertierte Designs auf, die mit faszinierenden Kies-Oberflächen geschmückt sind, die die Praktikabilität und die visuelle Anziehungskraft nahtlos verbinden. Das Terrassendach im ersten Stock verleiht seiner technologisch fortschrittlichen Holzoberfläche eine zeitgemäße Note und verschmelzen die Natur harmonisch mit modernem Design.Seien Sie erstaunt über die außergewöhnlichen Tischler- und externen Fenster dieser Residenz. Die lackierten Aluminiumrahmen mit thermischer Brückenbrüche verbessern die Energieeffizienz, während das Glas mit niedrigem Emissive mit Solarkontrolle eine ruhige und gemütliche Wohnumgebung gewährleistet. Die Kombination aus Neigung und Drehfenstern in den Schlafzimmern und Küchen sowie Schiebetüren in den Wohn- und Essbereichen verbinden mühelos die Innen- und Außenbereiche. Motorisierte Aluminiumrollen -Jalousien mit injizierter Isolierung bieten Privatsphäre und ermöglichen eine mühelose Kontrolle des natürlichen Lichts.Treten Sie in ein ruhiges Ambiente innerhalb der Wände und Decken ein, die mit Gipsplatten geschmückt sind und in einem glatten matten Finish gestrichen sind und eine ruhige Atmosphäre schaffen. Die Küchenwand ist in Neolith elegant gekleidet und passt zur Küchenarbeitsplatte für einen nahtlosen und raffinierten Look. Luxuriöse korrigierte Fliesen aus Porzelanosa schmücken die Badezimmer mit strukturierten Wänden, die Ihrem Badeerlebnis einen zeitgenössischen Touch verleihen. Aufgehängte Decken in den Badezimmern bestehen aus lackierten Aluminiumblättern mit akustischer Isolierung.Der Innenregler dieser Residenz ist wirklich bemerkenswert und wird durch die verstärkte Eingangstür hervorgehoben, um eine erstklassige Sicherheit zu gewährleisten. Weiß lackierte Innentüren mit Edelstahl-Hardware verleihen eine moderne Note. Integrierte, weiß lackierte Kleiderschränke bieten ausreichend Stauraum in Regalen, Hängsschienen und ein textiles Finish im Innenraum.Die Küche ist ein Hafen für kulinarische Enthusiasten, ausgestattet mit hochmodernen Geräten und stilvollen Schränken aus der renommierten Anti-Fingerabdruck-Reichweite von Santos. Freude an der Freude am Kochen mit dem hochmodernen Ofen, der Mikrowelle, des Kochfelds, der integrierten Geschirrspülmaschine, des integrierten Kühlschrankfrierschranks und des Deckenabzugs-Lüfters mit LED-Beleuchtung.Diese Residenz ist mit hochmodernen Installationen ausgestattet, um den Komfort und die Bequemlichkeit zu optimieren. Die Klimaanlagen- und Heizsysteme sorgen für ein angenehmes Lebensumfeld ganzjährig. Die Sanitär- und Sanitärsysteme nutzen hochwertige Materialien für Effizienz und Ruhe. Ein fortschrittliches Stromsystem mit Photovoltaik -Panels und einem Telekommunikationssystem sorgt für eine nahtlose Konnektivität. Das Automatisierungssystem mit einem Bedienfeld im Wohnzimmer und im Schlafzimmer ermöglicht eine einfache Behandlung von Jalousien, Heizungen und Beleuchtung.Gönnen Sie sich die Glückseligkeit im Freien in den privaten Gärten mit üppigen grünen Rasenflächen, Kieswegen und einem zeitgenössischen Holzdeck. Der im Freien mit vorgefertigte Fliesen von BREINCO geschmückte Pool bietet ein verjüngendes Heiligtum. Das Gemeinschaftsbereich verfügt über einen größeren Schwimmbad, angelegte Gärten und dekorative Trockensteingabionen, die ein Gefühl der Ruhe und Gemeinschaft fördern.In der begehrten Region Costa Dorada in Tonragona befindet sich dieser Wohnsitz mit vier Schlafzimmern und drei Badezimmern inmitten natürlicher Schönheit, einer lebendigen Kultur und endlosen Erholungsmöglichkeiten. Egal, ob Sie es vorziehen, sich am Pool zu entspannen, die atemberaubende Küste zu erkunden oder die lokale Küche und Unterhaltung zu genießen, diese Eigenschaft dient als perfekte Kulisse, um unvergessliche Erinnerungen zu schaffen.Von den atemberaubenden Äußeren bis zu den exquisiten Innenausführungen strahlt jeder Aspekt dieses Residenz Luxus und Verfeinerung aus. Mit seinem außergewöhnlichen Standort, seinem makellosen Design und modernen Annehmlichkeiten bietet diese Eigenschaft die Möglichkeit, einen Lebensstil zu nutzen, der durch Eleganz, Komfort und Freizeit gekennzeichnet ist. Verpassen Sie nicht die Chance, dieses außergewöhnliche Küstenschutzgebiet zu Ihrem eigenen und dauerhaften Erinnerungen zu machen
43 164 m²
749.000 €
Opulència costanera: desplegar l'epítom de la vida de luxe a Costa Dorada, Tarragona

Opulència costanera: desplegar l'epítom de la vida de luxe a Costa Dorada, Tarragona

Salou
Benvingut a la vostra casa de somnis a la encantadora regió costanera de Costa Dorada, Tarragona! Prepareu -vos per sorprendre't per aquesta sorprenent propietat, mostrant un disseny deliciós i funcions opulentes. Des dels exteriors impressionants fins als interiors minuciosament dissenyats, tots els detalls d'aquesta residència han estat dissenyats per proporcionar la màxima comoditat i sofisticació.Entreu a l'encant captivador de les teulades en aquesta magnífica vivenda, amb dissenys invertits amb acabats de grava encantadors, funcionalitat perfectament barrejant i atractiu visual. El sostre de la terrassa del primer pis afegeix un toc contemporani amb la seva superfície de fusta avançada tecnològicament, combinant de forma harmònica la natura amb el disseny modern.Prepareu -vos per quedar impressionats per l'exquisida fusteria i finestres externes d'aquesta casa. Els marcs d'alumini lacats amb trencament del pont tèrmic milloren l'eficiència energètica, mentre que el vidre de baixa emissivitat amb control solar garanteix un entorn de vida serè i acollidor. Inclineu i gireu les finestres a les habitacions i a les cuines, juntament amb les portes corredisses del balcó a les zones de vida i menjador, connecteu sense esforç les interiors amb l'aire lliure. Les persianes motoritzades d'alumini amb aïllament injectat proporcionen privadesa i permeten un control fàcil de la llum natural.Entra en un ambient tranquil dins de les parets i els sostres adornats amb tauler de guix i pintats en un acabat mat suau, creant una atmosfera serena. La paret de la cuina està revestida elegantment a Neolith, que coincideix amb la cuina de la cuina per obtenir un aspecte impecable i sofisticat. Les rajoles rectificades de luxe de Porcelanosa Grace els banys, amb parets amb textura que afegeixen un toc modern a l'experiència del bany. Els sostres suspesos als banys consisteixen en fulls d'alumini lacat amb aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta residència és realment excepcional, destacada per la porta d'entrada reforçada que garanteix la seguretat de primer nivell. Les portes interiors laques blanques amb maquinari d'acer inoxidable afegeixen un toc contemporani. Els armaris lacats blancs integrats ofereixen un espai d'emmagatzematge abundant, complet amb prestatges, carrils penjats i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un refugi culinari, equipat amb electrodomèstics d'avantguarda i armaris elegants de la coneguda rang anti-gota de Santos. Submergeix-te en l'alegria de cuinar amb el forn d'última generació, el microones, la cuina de la inducció, el rentaplats integrats, el congelador de nevera integrat i el ventilador d'extractor de sostres amb il·luminació LED.Aquesta residència està equipada amb instal·lacions d'última generació per optimitzar la comoditat i la comoditat. Els sistemes d'aire condicionat i calefacció asseguren un entorn de vida agradable durant tot l'any. Els sistemes de fontaneria i sanejament utilitzen materials de gran qualitat per a l'eficiència i la tranquil·litat. Un sistema elèctric avançat que incorpora panells fotovoltaics i un sistema de telecomunicacions asseguren una connectivitat perfecta. El sistema d'automatització, amb un panell de control a la sala d'estar i les habitacions, permet una gestió sense esforç de persianes, calefacció i il·luminació.Gaudeix de la felicitat exterior dins dels jardins privats, amb una exuberant gespa verda, vies de grava i una coberta de fusta contemporània. La piscina exterior, adornada amb rajoles prefabricades per Breinco, proporciona un oasi refrescant. La zona comunitària compta amb una piscina més gran, jardins enjardinats i gabions decoratius de pedra seca, fomentant una sensació de serenitat i comunitat.
43 164 m²
748.000 €
Descobreix el luxe costaner: la teva casa de somnis t'espera a la Costa Daurada, Tarragona!

Descobreix el luxe costaner: la teva casa de somnis t'espera a la Costa Daurada, Tarragona!

Salou
Viu l'esplendor de la teva residència ideal a l'encantadora regió costanera de la Costa Daurada, Tarragona! Prepareu-vos per deixar-vos captivar per aquesta propietat extraordinària, que mostra un disseny acollidor i característiques luxoses. Des dels impressionants exteriors fins als interiors amb un disseny exquisit, tots els aspectes d'aquesta casa s'han dissenyat meticulosament per oferir el màxim nivell de comoditat i elegància.Introduïu l'atractiu captivador dels sostres en aquesta magnífica residència, amb dissenys invertits únics amb acabats de grava encantadors, que combinen perfectament funcionalitat i atractiu visual. El terrat de la terrassa del primer pis afegeix un toc contemporani amb la seva superfície de fusta tecnològicament avançada, combinant harmònicament la natura amb el disseny modern.Prepareu-vos per sorprendre's per la fusta fina i les finestres exteriors d'aquesta residència. Els marcs d'alumini lacat amb trencament del pont tèrmic milloren l'eficiència energètica, mentre que el vidre de baixa emissivitat amb control solar garanteix un ambient de vida serè i acollidor. Les finestres inclinables i giratòries a les habitacions i les cuines, juntament amb les portes corredisses del balcó a les zones d'estar i menjador, connecten sense esforç l'interior amb l'exterior. Les persianes motoritzades d'alumini amb aïllament injectat proporcionen privadesa i permeten un fàcil control de la llum natural.Entra en un ambient tranquil dins de les parets i els sostres adornats amb plaques de guix i pintats amb un acabat mat suau, creant una atmosfera serena. La paret de la cuina està elegantment revestida de NEOLITH, que coincideix amb el taulell de la cuina per obtenir un aspecte impecable i sofisticat. Les rajoles rectificades de luxe de PORCELANOSA adornen els banys, amb parets amb textura que aporten un toc modern a l'experiència de bany. Els sostres suspesos dels banys consisteixen en làmines d'alumini lacat amb aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta residència és realment excepcional, destacada per la porta d'entrada reforçada que garanteix la màxima seguretat. Les portes interiors lacades en blanc amb maquinari d'acer inoxidable afegeixen un toc contemporani. Els armaris integrats lacats en blanc ofereixen un espai d'emmagatzematge abundant, complet amb prestatges, baranes penjants i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un refugi culinari, equipat amb electrodomèstics d'avantguarda i armaris elegants de la reconeguda gamma anti-empremtes digitals de Santos. Submergeix-te en l'alegria de cuinar amb el forn d'última generació, el microones, la placa d'inducció, el rentavaixelles integrat, la nevera-congelador integrat i el ventilador extractor de sostre amb il·luminació LED.
43 164 m²
748.000 €
Elegància costanera: el vostre refugi perfecte a Costa Dorada

Elegància costanera: el vostre refugi perfecte a Costa Dorada

Salou
Experimenteu la vida costanera final a la vostra casa de somnis situada a la pintoresca regió costanera de Costa Dorada, Tarragona! Prepareu -vos per sorprendre aquesta propietat excepcional, amb un disseny impecable i funcions extravagants. Des dels exteriors inspiradors fins als interiors minuciosament dissenyats, tots els detalls d'aquesta residència han estat elaborats minuciosament per proporcionar un confort i una sofisticació inigualables.Gaudeix de l'encant captivador de les teulades d'aquest magnífic residència, amb dissenys invertits no accessibles adornats amb acabats de grava encantadors, barrejant perfectament la funcionalitat i l'atractiu visual. El sostre de la terrassa del primer pis ofereix un toc contemporani amb la seva superfície de fusta avançada tecnològicament, que fusiona la naturalesa amb el disseny modern.Prepareu -vos per quedar impressionats per la fusteria excepcional i les finestres externes d'aquesta residència. Els marcs d'alumini lacats amb trencament del pont tèrmic milloren l'eficiència energètica, mentre que el vidre de baixa emissivitat amb control solar garanteix una atmosfera de vida serena i acollidora. La combinació d'inclinar i convertir les finestres a les habitacions i a les cuines i a les portes corredisses del balcó a les zones d'estar i menjador connecten perfectament els espais interiors i exteriors. Les persianes motoritzades d'alumini amb aïllament injectat proporcionen privadesa i permeten un control sense esforç de la llum natural.Entra en un ambient tranquil dins de les parets i els sostres adornats amb tauler de guix i pintats en un acabat mat suau. La paret de la cuina està revestida elegantment a Neolith, que coincideix amb la cuina de la cuina per obtenir un aspecte impecable i sofisticat. Les rajoles rectificades de luxe de Porcelanosa adornen els banys, amb parets amb textures que aporten un toc contemporani a la vostra experiència de bany. Els sostres suspesos als banys estan compostos per fulls d'alumini laca amb aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta residència és realment notable, destacada per la porta d'entrada reforçada que garanteix la seguretat de primer nivell. Les portes interiors laques blanques amb maquinari d'acer inoxidable afegeixen un toc de modernitat. Els armaris lacats blancs integrats ofereixen un espai d'emmagatzematge abundant, complet amb prestatges, baranes penjades i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un refugi per als aficionats a la cuina, equipat amb electrodomèstics d'avantguarda i armaris elegants de la reconeguda gamma anti-fingerprims de Santos. Submergeix-te en l'alegria de cuinar amb el forn d'última generació, el microones, la cuina de la inducció, el rentaplats integrats, el congelador de nevera integrat i el ventilador d'extractor de sostres amb il·luminació LED.Aquesta residència està equipada amb instal·lacions d'última generació per optimitzar la comoditat i la comoditat. Els sistemes d'aire condicionat i calefacció asseguren un entorn de vida agradable durant tot l'any. Els sistemes de fontaneria i sanejament es construeixen amb materials de gran qualitat, garantint l'eficiència i la tranquil·litat. Un sistema elèctric avançat que incorpora panells fotovoltaics i un sistema de telecomunicacions garanteix una connectivitat perfecta. El sistema d'automatització, que inclou un panell de control a la sala d'estar i a les habitacions, permet una gestió sense esforç de persianes, calefacció i il·luminació.Gaudeix de la felicitat exterior dins dels jardins privats, amb una exuberant gespa verda, vies de grava i una coberta de fusta contemporània. La piscina exterior, adornada amb rajoles prefabricades per Breinco, proporciona un refrescant santuari. La zona comunitària ofereix una piscina més gran, jardins enjardinats i gabions decoratius de pedra seca, fomentant una sensació de tranquil·litat i comunitat.Situada a la molt buscada regió de Costa Dorada de Tarragona, aquesta residència de tres dormitoris, de tres banys, us situa enmig de la bellesa natural, una cultura vibrant i infinites oportunitats de recreació. Tant si preferiu relaxar -vos per la piscina, explorar la costa impressionant o assaborir la cuina i l'entreteniment locals, aquesta propietat serveix de tela perfecta per crear records inoblidables.Des dels impressionants exteriors fins als exquisits acabats interiors, tots els aspectes d'aquesta residència provenen de luxe i perfeccionament. Amb la seva ubicació excepcional, el disseny impecable i les comoditats modernes, aquesta propietat ofereix l'oportunitat d'abraçar un estil de vida caracteritzat per l'elegància, la comoditat i l'oci. 
43 164 m²
749.000 €
Estil Costaner: La Combinació Perfecta de Comoditat i Sofisticació

Estil Costaner: La Combinació Perfecta de Comoditat i Sofisticació

Salou
Endinsa't a la teva llar ideal situada a la impressionant regió costanera de la Costa Daurada, a Tarragona! Aquesta propietat remarcable exhibeix una distribució exquisida i característiques luxoses que t'ensorraran. Des dels exteriors impressionants fins als interiors meticulosament dissenyats, cada aspecte d'aquesta residència ha estat cuidadosament elaborat per oferir un confort i sofisticació sense precedents.Els teulats d'aquesta magnífica vivenda presenten dissenys invertits no accessibles amb acabats encantadors de grava, combinant la practicitat amb l'atractiu visual. El teulat de la terrassa del primer pis compta amb una moderna superfície de fusta que combina a la perfecció la natura amb l'estètica contemporània.La fusteria i les finestres exteriors d'aquesta residència són realment excepcionals. Exhibeixen marcs d'alumini lacat amb trencament de pont tèrmic, millorant l'eficiència energètica. L'ús de vidres de baixa emissivitat amb control solar garanteix un ambient serè i confortable. Les finestres oscil·lobatents a les habitacions i a la cuina, juntament amb les portes corredisses del balcó a les zones de estar i menjador, connecten de manera perfecta els espais interiors i exteriors. Les persianes de laminació d'alumini motoritzades amb aïllament injectat ofereixen intimitat i permeten un control fàcil de la llum natural.A l'interior, les parets i els sostres estan adornats amb plafons de guix i pintats amb un acabat mat suau, creant una atmosfera tranquil·la. La paret de la cuina està revestida amb NEOLITH, que coincideix amb la superfície de treball de la cuina, per aconseguir un aspecte fluid i sofisticat. Els banys presenten rajoles rectificades de luxe de PORCELANOSA, amb parets texturitzades que afegeixen un toc contemporani a l'experiència del bany. Els sostres suspesos dels banys consisteixen en làmines de làmina d'alumini lacat amb aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta residència és veritablement remarcable, destacant una porta d'entrada reforçada que garanteix la seguretat. Les portes interiors lacades en blanc amb ferratges d'acer inoxidable aporten un toc modern. Els armaris encastats lacats en blanc ofereixen un ampli espai d'emmagatzematge, amb prestatges, barres per penjar i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un paradís per als amants de la cuina, equipada amb electrodomèstics d'alta gamma i elegants mobles de la prestigiosa marca Santos, amb un acabat antiemprintes. Gaudeix d'una experiència culinària plaent amb el forn, el microones, la placa d'inducció, el rentaplats integrat, el combi-integrat i la campana extractora de sostre amb il·luminació LED.Aquesta residència està equipada amb instal·lacions de última generació per optimitzar el confort i la comoditat. Els sistemes d'aire condicionat i calefacció garanteixen un ambient agradable durant tot l'any. Els sistemes de fontaneria i sanejament utilitzen materials de alta qualitat per a una major eficiència i tranquil·litat. Un avançat sistema elèctric que incorpora panells fotovoltaics i un sistema de telecomunicacions garanteixen una connexió perfecta. El sistema d'automatització, amb una taula de control al saló i als dormitoris, permet gestionar fàcilment les persianes, la calefacció i l'enllumenatge.Per gaudir de l'aire lliure, la propietat ofereix jardins privats amb gespa exuberant, camins de graveta i una terrassa de fusta contemporània. La piscina exterior, acabada amb rajoles prefabricades de BREINCO, ofereix un oasi rejuvenidor. La zona comunitària disposa d'una piscina més gran, jardins paisatgístics i gabions decoratius de pedra seca, que fomenten una sensació de tranquil·litat i comunitat.Situada a la prestigiosa regió de la Costa Daurada de Tarragona, aquesta residència de quatre dormitoris i tres banys us col·loca enmig d'una bellesa natural, una cultura vibrant i infinites oportunitats recreatives. Tant si preferiu relaxar-vos a la piscina, explorar la impressionant costa o gaudir de la gastronomia i l'oci locals, aquesta propietat és la base perfecta per crear records inoblidables.Cada aspecte d'aquesta residència desprèn luxe i refinament, des dels exteriors fins als acabats interiors. Amb la seva ubicació excepcional, disseny impecable i comoditats modernes, aquesta propietat ofereix l'oportunitat d'abraçar un estil de vida caracteritzat per l'elegància, el confort i l'oci. No deixeu escapar l'oportunitat de convertir aquest extraordinari santuari costaner en el vostre propi i forjar records inoblidables a la Costa Daurada, Tarragona.
43 164 m²
749.000 €
Regalese l'opulència costanera en Golf Resort: el pis dels seus somnis amb 4 dormitoris i 3 banys.

Regalese l'opulència costanera en Golf Resort: el pis dels seus somnis amb 4 dormitoris i 3 banys.

Salou
Descobreix l'últim en lux en la fascinant regió costanera de Tarragona en aquest Golf Resort, en entrar a l'apartament dels teus somnis. Prepara't per ser captivat pel encantador disseny i les opulentes característiques que t'esperen amb 4 dormitoris i 3 banys. Cada faceta d'aquesta residència ha estat meticulosament dissenyada per oferir un confort incomparable i una refinada elegància.Les impressionants cobertes invertides d'aquesta magnífica propietat són visualment impressionants i funcionals, amb acabats de grava que no són transitables. El terrat de la terrassa del primer pis compta amb una perfecta integració de la natura i el disseny contemporani amb el seu acabat tecnològic de fusta.Prepareu-vos per deixar-vos sorprendre amb la notable fusteria i les finestres exteriors que adornen aquesta casa. Els marcs de finestres d'alumini lacat estan equipats amb trencament de pont tèrmic, assegurant l'eficiència energètica. El vidre de baixa emissivitat amb control solar crea un ambient de vida tranquil i còmode. Les habitacions i les cuines estan adornades amb finestres oscil·lables, mentre que les sales d'estar/menjadors disposen de portes corredisses al balcó que connecten sense esforç els espais interiors i exteriors. Gaudeix de privadesa i control de la llum natural amb les persianes enrotllables d'alumini motoritzades, que també ofereixen aïllament per injecció.Entreu a l'interior per descobrir parets i sostres acabats amb plaques de guix llisa i mat, que desprenen un ambient relaxant. La paret de la cuina mostra NEOLITH, que combina perfectament amb el taulell de la cuina per obtenir un aspecte perfecte i sofisticat. Els banys compten amb rajoles de luxe PORCELANOSA rectificades amb parets principals amb textura, que ofereixen una experiència de bany moderna. Els sostres suspesos dels banys estan adornats amb làmines d'alumini lacat i aïllament acústic.La fusteria interior d'aquesta casa és gens excepcional, amb una porta d'entrada reforçada que garanteix la vostra seguretat. Les portes interiors lacades en blanc amb ferreteria d'acer inoxidable aporten un toc contemporani als espais d'estar. Els armaris encastats lacats en blanc ofereixen un ampli espai d'emmagatzematge, amb prestatges, baranes per penjar i un acabat tèxtil a l'interior.La cuina és un refugi culinari, equipada amb electrodomèstics d'última generació i armaris elegants de la coneguda gamma antiempremtes dactilars Santos. Gaudeix de l'alegria de cuinar amb el forn, el microones, la placa d'inducció, el rentavaixelles integrat, la nevera-congelador integrat i el ventilador extractor de sostre amb il·luminació LED.Aquesta residència compta amb instal·lacions d'última generació dissenyades per oferir una comoditat i comoditat òptimes. Els sistemes d'aire condicionat i calefacció garanteixen un ambient de vida agradable durant tot l'any. Els sistemes de fontaneria i sanejament utilitzen materials d'alta qualitat per a l'eficiència i la tranquil·litat. Un sistema elèctric avançat, amb plaques fotovoltaiques, i un sistema integral de telecomunicacions ofereixen una connectivitat perfecta. El sistema d'automatització, controlat a través de panells a la sala d'estar i als dormitoris, permet gestionar sense esforç les persianes, la calefacció i la il·luminació.Abraça l'aire lliure amb els jardins privats adornats amb gespa verda exuberant, camins de grava i una coberta de fusta tecnològica. Trobeu la serenor a la refrescant piscina exterior, acabada amb rajoles prefabricades BREINCO. La zona comunitària ofereix una piscina més gran, jardins enjardinats i gavions ornamentals de pedra seca, creant una sensació de tranquil·litat i comunitat.Situat a la cobejada comarca de la Costa Daurada de Tarragona, aquesta casa de quatre dormitoris i tres banys us situa al cor de la bellesa natural, la cultura vibrant i les infinites oportunitats d'oci. Tant si busqueu relaxar-vos a la piscina, explorar la impressionant costa o gaudir de la cuina i l'entreteniment locals, aquesta residència ofereix la base ideal per a records inoblidables.Des de les façanes fins als acabats interiors, cada detall d'aquesta casa emana luxe i sofisticació. Amb la seva ubicació privilegiada, un disseny impecable i les comoditats modernes, aquesta propietat ofereix una oportunitat per adoptar un estil de vida d'elegància, comoditat i oci. No deixis escapar l'oportunitat d'anomenar teu aquest excepcional refugi costaner i crear records perdurables a la Costa Daurada, Tarragona.
43 179 m²
1.006.000 €
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.